Föreningen Storasyster har lanseringsfest "Storasyster ser dig"

Datum: 26 oktober 2017 18:0019:00
Ort: Stockholm
Plats: Häktet

Föreningen Storasyster lanserar samarbetet "Storasyster ser dig".

"Kom och fira lanseringen av "Storasyster ser dig" med oss! 

Vi ses kl 18.00 på Häktet i Stockholm, för att fira lanseringen av Föreningen Storasyster och Bonnierförlagens nya samarbete "Storasyster ser dig". 

Med kampanjen ”Storasyster ser dig” visar vi att vi ser och hör den som utsatts, och kommer aldrig sluta kämpa för allas rätt till sin egen kropp. Vi vill lyfta vikten av systerskap och uppmana alla, oavsett könsidentitet, att stå upp mot sexuellt våld. Kampanjen syftar också till att visa förövare att vi ser dem. Vi ser vad de gör och vilka konsekvenser det får. Vi ser och vi kommer inte låta oss tystas.

I kampanjen samarbetar vi med Bonnierförlagen-profiler som är tydliga feministiska röster i kampen för ett samhälle fritt från sexuellt våld. Tillsammans med profilerna har vi tagit fram t-shirtar som speglar deras egna del i kampen.

Vi är glada och stolta över att våra två första profiler är youtubestjärnan och författaren Therèse Lindgren samt serietecknaren Frida Malmgren. Alla intäkter går oavkortat till vårt arbete mot sexuellt våld.

Vi bjuder de första 60 besökarna på Frida Malmgrens nylanserade Tjejerna på höjden-öl. Våra snygga t-shirts kommer givetvis finnas till försäljning!

Hoppas vi ses där!!"

Läs mer i Facebook-eventet