Medlemsutbildning om Response-Based Practice

Datum: 26 maj 2018 9:0016:00
Ort: Enköping
Plats: Kompassen konferens

Kvinnojouren Enköping och Unizon hälsar Unizons medlemsorganisationer varmt välkomna till Enköping och en heldag om metoden RBP, Response-Based Practice.

Tid: Lördagen den 26 maj, klockan 9:00-16:00
Plats: Kompassen Konferens i Enköping, www.kompassenkonferens.se
Anmälan: senast 30 april till asa@kvinnojourenenkoping.se

Utbildningsdagen är kostnadsfri. Behöver ni hjälp med boende så hör av er till Kvinnojouren Enköping: info@kvinnojjourenenkoping.se

Om dagen

Response-Based Practice (RBP) är en kanadensisk metod specifikt utvecklad för bemötande och samtal med våldsutsatta och våldsutövare. Metoden har arbetats fram av forskare och familjeterapeuter och utvecklats inom det kanadensiska Center for Response-Based Practice. Forskare och familjeterapeut Allan Wade har under flera års tid besökt Sverige och föreläst om metoden.

Kvinnojouren Enköpings stödsamordnare Josefin Kjellberg, som använt RBP under flera års tid, kommer att prata om grunderna samt hur man praktiskt kan använda sig av RBP i stödsamtal på jouren. För er som var med på Josefins föreläsning under Unizons inspirationshelg är denna dag en utökning och fördjupning av den föreläsningen, men det är inte ett krav att ha varit med på tidigare föreläsningar om RBP. Dagen kommer också att innehålla interaktiva delar i form av diskussioner och övningar.

Läs mer om RBP på Unizons hemsida här


Kontakt till Kvinnojouren Enköping: info@kvinnojjourenenkoping.se eller telefonnummer 0171-440242
Hemsida: www.kvinnojourenenkoping.se