Ungdomsjouren Tigerlilja anordnar föreläsning med Hampus Nessvold

Datum: 24 mars 2018 14:0016:00
Ort: Varberg
Plats: Varbergs stadshotell

Föreläsningen bygger på Hampus bok ”Ta det som en man”. I den gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. Hampus är känd från bl.a. humorprogrammet 22 kvadrat i p3 och är författare, artist och programledare. Vi får följa med Hampus genom barndom, tonår, identitetssökande och allt som hör det till så som kärlek, könsroller, sex, våld, vänskap, porr och kroppskomplex. Han delar med sig av sina erfarenheter av till exempel att bara ha tjejkompisar som kille, vara mobbare och mobbad, ung destruktiv kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. 

En personlig tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar killar och män att ta ansvar och vara del i kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. 

En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna. 

Efter föreläsning finns dessutom tid för frågor till Hampus som gärna svarar!

Datum: den 24:e mars kl. 14.00 
PRIS: 
Ungdomar: 95:- ( Du räknas som ungdom till året du fyller 20)  
Vuxna: 195:- 

LÄS MER 
Läs mer på arrangören, Ungdomsjouren Tigerliljas hemsida:
https://tjejjouren.se/Varberg
Facebook: https://www.facebook.com/ungdomsjourentigerlilja/
Anmäl dig här: http://asiaspa.ezyshop.se/sv/shop/nyheter/7001.htm

Bifogade filer: