Lediga jobb

Barnskötare till Kvinnojouren MOA i Eskilstuna

Kvinnojouren MOA söker barnskötare
Heltid
Tillsvidare
 

Kvinnojouren MOA är en idéburen förening i Eskilstuna som erbjuder stöd och skydd till kvinnor och deras barn som har blivit eller riskerar att utsättas för våld, hot eller kränkningar i en nära relation. MOA arbetar under demokratiska former och ur ett kvinnoperspektiv präglat av respekt för alla människors lika värde.

Nu söker vi en barnskötare till vårt nya skyddade boende. I arbetet som barnskötare på MOA genomför du pedagogisk barnverksamhet och aktiviteter med barnen som bor på det skyddande boendet. Du stödjer barnen i regelbundna samtal och i möten med olika myndigheter utifrån barnens behov och önskemål. Du deltar i boendets aktiviteter med kvinnor och barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har minst 5 års arbetserfarenhet inom yrket. Du som söker kommer arbeta både självständigt och i team. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift och det kan vara positivt om du kan utöva fler språk.

Meriterande

Erfarenhet av arbete på kvinnojour eller annan liknande social verksamhet. Erfarenhet av interkulturellt arbete med barn/ungdomar. tbildning i Trappan-modellen. Har erfarenhet av stödsamtal med barn/ungdomar. På grund av arbetets karaktär lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Endast kvinnor kommer ifråga för tjänsten, i övrigt eftersträvar vi mångfald.

Varaktighet/arbetstid

Omfattning Heltid 100%

Tillsvidareanställning med 6 mån inledande provanställning

Vi kräver utdrag ur brottsregistret

Anställning 190901 eller tidigare

Kvälls- och helgarbete förekommer

Fast lön enligt överenskommelse

Frågor om tjänsten, kontakta

Therese Jacobsson Verksamhetsledare tel 073-021 34 19

Ansökan

Sista ansökningsdag 190624

Intervjuer sker löpande.

Ansökan skickas therese@kvinnojourenmoa.se, märk ansökan ”Barnskötare”