Hej Kvinnojouren

Fråga från: desperate women

Frågan ställdes: 2012-10-21
Lördagkväll just hemkommen med min dotter från loppis, hade haft en trevlig dag med väninna och hennes barn. Men känslan jag hade när jag klev in hemma var att jag var iakttagen, nattade dottern, såg en film gick att sova. Nästa dag var en bamsetidning adresserad till min dotters syster på min ex sida. Hon som bloggade helt öppet att hon önskade mig missfall å död åt sin lillasyster,hennes pappa struntade i totalt i det, min äldsta son gick till mitt försvar,helt öppet på bloggen-Tyckte det var starkt av honom. Men känslan att hennes tidning låg i våran brevlåda, gjorde mig frustrerad å jävligt förbannad

Svar

Hej!

Utifrån ditt brev anar jag att du gått igenom en svår tid och att du fortfarande mår dåligt. Det är fullt förståeligt att du blir frustrerad när en person som uttalat sig kränkande mot dig kontaktar dig.

Jag funderar på om du har någon utomstående att tala med om de svårigheter som du haft med barnets pappa. För att känna sig starkare kan man behöva bearbeta sina sorgliga minnen för att sedan gå vidare i livet på ett positivt sätt. Du kan vända dig till din närmaste kvinnojour för stöd via telefon eller personligt besök, se ”Hitta en jour nära dig” och du kan även beställa en tid hos en kurator på vårdcentralen.

Skönt att höra att du har en fin kompis att umgås med. Det är värdefullt.

Med vänlig hälsning från Ulla

Kategori: Övriga frågor