Hej Kvinnojouren

Frågan ställdes: 2013-01-24
Hej igen, och tack för ditt svar. Det är ett stort stöd för mej eftersom jag har svårt att förstå att detta hänt. Jag undrar över en sak som jag inte förstår. Någon dag efter att detta hände så satt jag som vanligt på kvällen med en filt över mej uppkrupen i soffan. Då kommer han fram och lyfter upp filten över mej och upp över halsen , var han tar ett grepp om min hals, inte hårt och sen inget mer Kram

Svar

Hej 

 

Du beskriver ett väldigt obehagligt beteende. Vet någon om att han har gjort de här sakerna mot dig? Jag uppfattar det som att han hotar dig till livet. Om du har någon närstående att berätta för så är det bra, du behöver att någon håller ett extra öga på dig.

 

Kontakta en kvinnojour eller Kvinnofridslinjen för att få mera specifika råd om vad du kan göra. Jag uppfattar det som att du kan befinna dig i en farlig situation. Ring 112 om det är akut. Kontaktuppgifter till kvinnojourer hittar du här, www.kvinnojouren.se under rubriken "Hitta en jour nära dig" . Kvinnofridslinjen når du på 020 50 50 50.

 

Hör gärna av dig igen.

 

Vänliga hälsningar

 

Pernilla