Hej Kvinnojouren

Fråga från: Carolina
,
58år

Frågan ställdes: 2013-07-02
Han vägrar ge sin adress ,heller visa sin I .kort,den ända jag vet är hans telefon Nummer.och en namm som jag inte hittar nogonstan.och än då till låter att Han kommer hem till mig.,Jag vet att jag är dum i huvudet men han än så länge är snäll. Ålder: 58år

Svar

Hej!

Jag förstår det som att du träffar en man som inte vill uppge andra personuppgifter än sitt namn och telefonnummer och du verkar osäker på om namnet han har uppgett är korrekt. Du skriver att han är snäll, men du verkar fundera över om du verkligen borde låta honom komma hem till dig när du inte vet mycket om honom.

Du är inte dum i huvudet. Om du tycker om honom är det normalt att du vill fortsätta umgås med honom. Jag förstår dock om det känns konstigt att låta honom komma hem till dig när han inte vill berätta vem han är. Jag skulle råda dig att vara försiktig tills du vet vem han verkligen är. Har du berättat för honom att du inte är bekväm med att han undanhåller sina personuppgifter från dig? Försök förklara för honom att för att du ska kunna vara avslappnad med honom så måste du veta vem han är.

Du får gärna skriva tillbaka hit om du vill.

Med vänliga hälsningar,

Emma

Kategori: Övriga frågor