Hej Kvinnojouren

Fråga från: fia
,
40

Frågan ställdes: 2014-01-09
Sökte hjälp med stödsamtal hos er mer fick ingen förståelse överhuvudtaget över min situation. Det är väl inte meningen att den som tar emot samtalet ska avgöra om jag behöver hjälp eller inte utan det ska utgå ifrån min upplevelse och rädsla över vad som hänt. Svaret jag fick var att det är mina fantasier som gör att jag är rädd att det ska hända något mer. Man sa även att det har inte hänt nåt sen sist så jag behöver inte vara rädd. Ytterligare en kränkning över att inte bli trodd med min upplevelse och känsla. Bad om stödsamtal men ingen ringde upp mig mer fast jag bad om det. Mycket dåligt och jag känner mig mycket sviken. Ålder: 40

Svar

Hej

Tråkigt att du känner dig sviken och att du inte fick det stöd du känner att du behöver.

Du beskriver inte i ditt brev vad du varit med om vilket gör att jag inte kan vägleda dig.

Prova och ringa igen och höra om du kan boka tid för stödsamtal. Ibland sker misstag och information kommer inte fram till den som ska ringa upp. Du får också gärna skriva mera om vad som hänt dig så kan jag försöka ge dig stöd.

 

Du kan dygnet runt ringa till Kvinnofridslinjen och prata med någon av de sjuksköterskor och socionomer som svarar. Numret är 020505050.

 

Hör gärna av dig igen.

 

Vänliga hälsningar

Pernilla

Kategori: Övriga frågor